Waarom is gezonde voeding belangrijk?

Een gezond voedingspatroon speelt een belangrijke rol bij een fit, gezond en gelukkig gevoel. Voldoende beweging en ontspanning horen hier ook bij. Ben je gemotiveerd om te veranderen maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Everyday Fit kunnen we je daarbij helpen en motiveren

Met onze begeleiding leren wij jou waar een gezond voedingspatroon uit bestaat en vooral hoe jij daar zelf aan kunt voldoen. Onze voedingsdeskundige stelt een voedingsadvies op dat afgestemd is op jou als uniek persoon en past bij het doel dat jij voor ogen hebt. Ook al laten sommigen je dat wel geloven, er is geen one size fits all.

Voor ons bestaat een gezond voedingspatroon uit balans, gematigdheid en variatie. Het allerbelangrijkste vinden wij dat je kunt genieten van eten en drinken. Gezond eten is geen dieet en moet ook niet zo voelen. Je moet niks en mag alles, het gaat er juist om dat je doet waar jij je goed bij voelt. In de praktijk kan dit soms lastig zijn en daarom helpen wij je met handige tips en tricks. Onze voedingsdeskundige leert je om in iedere situatie een gezonde keuze te maken, zodat je daar na afloop van de begeleiding volledig zelfstandig mee door kunt gaan.

Everyday Fit biedt ondersteuning bij onder andere:

→ Afvallen
→ Aankomen
→ Gezondere leefstijl
→ Algemene check voedingspatroon
→ (Top)sport
→ Voedingsallergieën en -intoleranties

Wat zijn de mogelijkheden voor professioneel advies?

Persoonlijk voedingsadvies: Basis

♥ Informatie gezonde voeding
♥ Eénmalige check voedingspatroon (online)

Persoonlijk voedingsadvies: Compleet

♥ Intake met onze voedingsdeskundige
♥ Info gezonde voeding en uitleg persoonlijk voedingsadvies
♥ Vervolgbegeleiding
♥ Whatsapp coaching
♥ Online / telefonisch advies mogelijk

Workhops voor kleine of grote groepen

♥ Gezonde voeding
♥ Sport en voeding
♥ Andere onderwerpen op aanvraag

Wil je graag wat meer informatie ontvangen over begeleiding bij de juiste voeding? Vul dan hieronder even je gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.