Weten of Everyday Fit dé sportschool voor jou is?

Ben jij op zoek naar een professionele en betaalbare sportschool in Arnhem Zuid / De Schuytgraaf? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of een plek waar je snel en eenvoudig kan afvallen? Dan is Everyday Fit in Arnhem (Zuid) dé sportschool voor jou, met o.a. fitness, cardio, groepslessen, diverse buitentrainingen.

Lidmaatschap op maat: 7 korte vragen

Om voor jou te bepalen welke lidmaatschap het beste bij jou past hebben wij de online lidmaatschaptest. Het is een test bestaande uit 7 vragen, waarmee wij jou advies op maat kunnen geven. Persoonlijke begeleiding staat bij Everyday Fit met stip op nummer 1 en dat begint bij een passend lidmaatschap om je vervolgens te kunnen begeleiden met jouw persoonlijke doelstellingen.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje. Een lidmaatschap bij Everyday Fit varieert van € 24,95 per maand voor de kids tot € 39,95 per maand voor ons 12 maanden resultaat tarief. Bij het resultaat tarief garanderen we je binnen 3 maanden al zichtbare resultaten.

Doe de test!