Strength and Physic cup

Ja hier is het natuurlijk allemaal om te doen. DE SAPcup! Ik ben er echt maximaal op gefocust en heb echt zin in dit proces. Ik vind het erg leuk om zo bezig te zijn met de sport. Het is leuk om te merken dat steeds meer vrouwen interesse hebben in fitness, al zijn er ook nog een heleboel dames die “er niks aan vinden”. Ik moet zeggen dat ik het jaren geleden ook echt niks aan vond. Ik ben gaan sporten om weer in shape te komen na mijn eerste zwangerschap. Ik deed toen veelal groepslessen, maar ook fitness. Het heeft even geduurd voor ik het leuk vond. Het werd leuk toen ik zag hoe mijn lichaam echt in shape kwam. Ik was tevreden. Na mijn tweede zwangerschap dacht ik dat echt in shape komen tot de verleden tijd zou horen. Maar juist die gedachte maakte mij meer gedreven. Ik moest en zou het in iedergeval proberen. Ik had nooit gedacht dat ik waarschijnlijk mee zal doen aan een wedstijd. Nooit gedacht dat het nog zou kunnen na twee zwangerschappen, maar het kan zeker wel! En het zal mij lukken! Het gaat misschien niet zo makkelijk als toen ik twintiger was, maar als het makkelijk was dan zou iedereen het doen. Het vergt discipline. In trainen en in voeding. Ik ben erg gemotiveerd!!

De SAP cup is voor de beginnende fitnesser. Een zeer groot event. Het wordt elk jaar in Veldhoven gehouden. Het is zowel voor mannen als voor vrouwen in verschillende klassen. Ik ga voor de Bikini klasse 35+.
Het duurt nog even. Het is in het weekend van 12 & 13 december. Ik heb de deelnemerskaart al gekocht. Het voelt als een ticket kopen voor een reis. Je kan toch niet wachten om te boeken en toe leven naar het moment?!
Mij wordt vaak gevraagd hoe het nou zit met die klassen binnen de fitness….Mocht je willen weten welke klassen er zijn klik dan op de volgende link.

http://ifbbnederland.nl/wedstrijden/klassen/