Professioneel voedingsplan op maat

Intakegesprek met voedingsdeskundige

Om je zo goed mogelijk te begeleiden wil ik graag weten wie jij bent en wat jouw hulpvraag is. Daarvoor ontvang je een intakeformulier die we samen bespreken tijdens het intakegesprek (60 minuten). We bespreken je doel omtrent leefstijl, sport en voeding. Na ons gesprek vat ik de belangrijkste dingen samen en stel ik een op maat gemaakt advies op.

* Hulpvraag
* Leefstijl en voeding
* Doelen
* Korte termijn plan & opdracht
* Plannen adviesgesprek

Inclusief professionele uitwerking van

* het diëtistisch consult
* de opdracht
* een persoonlijk advies / voedingsplan

Jouw eigen professionele voedingsadvies

Als vervolg op de intake plannen we een adviesgesprek (90 minuten). Tijdens dit gesprek leer je alles over de basis van een gezond voedingspatroon en het veranderen van je leefstijl. We bespreken jouw persoonlijke voedingsadvies met o.a.: de doelen waar je aan gaat werken en een uitgebalanceerd voedingsplan met gedetailleerde informatie over voedingsstoffen (bv. aantal en soort koolhydraten). Daarbij ontvang je handige tools die je bij dit advies kunt gebruiken, bijvoorbeeld een variatielijst met daarop producten die je vaak, minder vaak of liever niet kunt eten. Als afsluiting bespreken we of er behoefte is aan één of meerdere vervolgconsulten.

Het professioneel voedingsplan + advies is in combinatie met het Everyday Fit GOLD tarief. Wil je graag meer informatie? Vul dan even onderstaande gegevens in. Binnen 24 uur nemen wij contact met je op.