Poseerles

Spannend, maar wel leuk….

Dat zegt mijn dochter altijd als ze iets spannends doet. Nou het poseren was ook spannend.
Met Patty, mijn collega had ik bij Everyday Fit, een keer geoefend, maar dit was vanuit de sap cup georganiseerd.
Dus op naar Den -Bosch Flash gym. Grote gym met twee grote zalen. Dat was ook nodig. Wat een grote groep dames en heren. Hoog testosteron gehalte haha.
We kregen eerst een praatje van Harry, de organisator.
Daarna gingen alle bikini klasse dames en dames physique naar de andere zaal. Beetje passen en meten, maar daar stonden we. Ik merkte dat ik het echt spannend vond. We moesten eerst als groep poseren. Daarna vroegen Birgit en Janilla (bikini pro’s) meiden naar voren om het poseren voor te doen en hun konden dan nog corrigeren. Nadat een aantal voor mij waren gegaan had ik de moed om ook naar voren te stappen. De poses zitten er wel in, maar het sierlijk stappen naar de volgende pose is nu gewoon nog domweg lomp te noemen haha.
Maar toen….de T – walk!! Oh help, ik kreeg ter plekke visioenen dat ik op mijn plaat ging door te struikelen over mijn hakken, dat het er nu echt uit zou komen dat ik toch motorisch gestoord ben. Dus toen ik hoorde dat er niet al te veel tijd was, kon ik mijn onzekerheid en faalangstig gedrag, mooi daar achter verschuilen.
Verschillende meiden stapten gewoon naar voren, deden het gewoon. Ik stond daar maar te staan. Dit was ook een reden waarom ik dit avontuur begonnen ben. Om over mijn onzekerheid heen te komen. Ik voelde mij als mijn zoon. Die wilde zooo graag in de achtbaan in de Efteling, maar durfde niet. Ik wilde zooo graag dapper naar voren stappen, maar durfde niet. Dus dat is dus wel een beetje lastig. Ik moet hier doorheen. Straks een podium, volle zaal….poeh nog veel oefenen aankomende weken! Het was heel spannend, maar heel leuk! De sport waar je zo gek op bent naar een hoger niveau, atleet, te trekken is wel erg gaaf om te doen! Nog 7 weken….