Waarom een personal trainer?

Een personal trainer? Dat is toch heel erg duur en meer iets voor beroemdheden? Mis! Deze gedachte is écht achterhaald, want een personal trainer is bereikbaarder dan je misschien denkt, steeds meer mensen schakelen er daarom één in. Bij Everyday Fit geloven we dat personal training voor veel mensen misschien wel de meest effectieve manier van trainen is. Een personal trainer is er helemaal voor jou. Je PT laat je zien welke kracht- en cardio-oefeningen geschikt zijn om bijvoorbeeld af te vallen of spieren op te bouwen, en hoe je kunt variëren. Snel resultaat gegarandeerd. Nog een voordeel: half werk is geen optie. Een goede PT zoekt namelijk altijd naar de balans in wat je kan en wat je wilt bereiken.

Get ready for the Summer with the ‘Pre Summer Fit Challenge’!

Wil je afvallen, meer spieren of je conditie verbeteren? Onze personal trainer Pascal Jordens helpt je om op een verantwoorde manier jouw persoonlijke doel te bereiken. In slechts 90 dagen heb jij die ‘beach body’ waar je zo van droomt.

• Personal Training
• Voedingsplan
• Metingen en wegingen
• Fysiotherapie
• Evalueren

Maak kennis met de personal trainer binnen Everyday Fit

Voor wie is een personal trainer bedoeld?

Wil je afvallen? Meer spieren? Je conditie verbeteren? Of heb je vooral iemand nodig die zorgt dat jij in actie komt? Wat je persoonlijke doelen ook zijn, een personal trainer helpt je ze op een gezonde manier te behalen. Een personal trainer haalt je uit je comfort zone en zorgt dat jij net even dat stapje extra zet. En hij laat je zien dat je tot meer in staat bent dan je zelf waarschijnlijk denkt.

Personal training bij Everyday Fit. Hoe gaat dat?

Je kunt je progressie pas meten als duidelijk is wat je vertrekpunt en je persoonlijke doelen zijn. Tijdens een persoonlijk intakegesprek met een van onze personal trainers bespreek je deze. Zo merk je gelijk of er een goede klik is. Jullie stellen samen een trainingsprogramma op, dat volledig is afgestemd op jouw situatie en behoefte.

Maak kennis met de personal trainers binnen Everyday Fit!

Pascal Jordens klik hier