Personal Training

Personal training met Pulles-Training.

Jarenlange Ervaring, Meer dan 15 jaar in vak

Multidisciplinair Team

Voor elke klant de juiste trainer

Individuele Coaching

Op het gebied van bewegen, voeding en leefstijl

Waarom Personal Training?

Ons hoofddoel als personal trainer is jou gewenste resultaat. Wij motiveren en stimuleren jou om het beste uit jezelf te halen en jouw grenzen te verleggen. Met personal training ben jij er zeker van dat jouw inspanningen het gewenste resultaat zullen opleveren.

Als personal trainer begeleiden wij jou naar de doelen die we samen opstellen. We starten met een intakegesprek waarin we jou beter willen leren kennen. We kijken naar jouw levensstijl, jouw medische achtergrond, jou sterke en zwakke punten, voeding en de doelen die jij wil behalen. Of het nu gewichtsverlies, spieropbouw of revalidatie is, wij stellen een realistisch programma speciaal op maat voor jou op. Vervolgens plannen we een eerste afspraak om de eerste stap naar het behalen van jouw doelen te zetten. Tijdens deze afspraak doen we een aantal testen waarin we kijken naar jouw conditie, techniek en houding. Dit is belangrijk voor het opstellen van een op maat gemaakt trainingsschema. Met dit trainingsschema gaan wij aan de slag tijdens onze volgende afspraak.

Tijdens iedere training word je persoonlijk door ons begeleid en zullen wij je stimuleren om het maximale uit jezelf te halen.

Je maakt gebruik van alle facetten die bij een traject van personal training horen.

Denk daarbij aan:

  • Trainingsplan op maat
  • Voedingsplan op maat
  • Meten en wegen
  • Lifestyle coaching
  • Whatsapp contact
  • Fysiotherapie

Neem contact met ons op / aanmelden!