Hoe fit is Schuytgraaf?

Wordt bewust van wat voor jou werkt

 • Wat is ‘Hoe fit is Schuytgraaf?’

Een programma van 3 maanden waarin beweging en voeding centraal staan. Wij helpen jou om 2019 fit en gezond te starten! Verantwoord bewegen en bewust worden van gezonde voeding. Het programma is gericht op afslanken maar als dit niet je doel is kan dit programma nog steeds ontzettend leerzaam voor je zijn. Je bent van harte welkom!

 • Beweging

Gedurende het traject mag je gebruik maken van alle faciliteiten binnen Everyday Fit Arnhem op de Marasingel 251 in Schuytgraaf. Everyday Fit is kleinschalig, heeft ruime openingstijden, professionele apparatuur en biedt deskundige persoonlijke begeleiding. Tijdens het traject heb je recht op onbeperkt sporten bij Everyday Fit waarvan minimaal 2 keer in de week op de eGym circle voor resultaat garantie. Voor die tijd plannen we de persoonlijke intakegesprekken bij zowel Everyday Fit als bij de voedingsdeskundige Maus Smeets van What About Food.

 • Meet- en weegmomenten

Gedurende het traject van 3 maanden vinden er 3 lichaamsanalyses inclusief bloeddrukmeting plaats bij Everyday Fit volgens ‘’The Health Concept’’. Bij deze metingen wordt een lichaamsanalyse gedaan waarbij  lichaamsgewicht, BMI, spiermassa, vetmassa, basaal metabolisme en de viscerale vetwaarde worden gemeten. Tevens wordt de boven en onderdruk van de bloedvaten gemeten en de rusthartslag.

 1. Startmeting
 2. Tussenmeting
 3. Eindmeting

Resultaten van de meting worden doorgestuurd naar de voedingsdeskundige. Zij kan het voedingsadvies hierop aanpassen en dit evalueren met de deelnemer..

 • Voeding

Onder leiding van diëtiste en voedingscoach Maus Smeets word je als deelnemer begeleid naar een gezondere leefstijl. Er vinden 3 persoonlijke adviesgesprekken plaats waarbij de deelnemers meer leren  over een gezond voedingspatroon in combinatie met afvallen. Alle informatie is (wetenschappelijk) verantwoord. Er wordt tijdens deze 3 maanden geen crashdieet gevolgd en je hoeft ook geen speciale producten aan te schaffen. Alles wat je nodig hebt is ‘gewoon’ in de supermarkt verkrijgbaar! Je leert wat er bij jouw situatie past en krijgt handvaten mee waar je op de lange termijn zelf mee aan de slag kunt. Iedereen is namelijk uniek! De voedingscoach leert je om zelf gezonde keuzes te maken en ook het mentale aspect wordt behandeld. Want eigenlijk weten we allemaal wel dat een gezond gewicht en voedingspatroon belangrijk zijn maar waarom is het dan zo lastig vol te houden? Tijdens dit programma zijn de voedingsdeskundige en personal trainers van Everyday Fit jouw stok achter de deur. Met de juiste inzet beschik jij na 3 maanden over een nieuwe gezonde leefstijl en een fit, gelukkig gevoel en een slanker lichaam!

Iedere deelnemer heeft recht op:

– persoonlijk intakegesprek met de voedingsdeskundige (duur: 60 minuten)
– persoonlijk voedingsadvies per mail (voorbeeld dagmenu, algemene en persoonlijke tips)
– makkelijke en gezonde recepten inclusief Albert Heijn boodschappenlijstje
– praktische tips om gewichtsverlies te realiseren en vol te houden
– meten / wegen (lichaamsmeting bij Everyday Fit, middel- en heupomtrek bij de diëtiste)

Tijdens het intakegesprek worden de verwachtingen uitgesproken. Wat is jouw doel en in hoeverre kan dit programma daarin voldoen? De voedingsdeskundige adviseert en geeft jou handvaten om mee aan de slag te gaan.
Je ontvangt een persoonlijk voedingsadvies (inclusief voorbeeld dagmenu en AH boodschappenlijst) zodat jij houvast hebt om je aan een gezond voedingspatroon te houden.
Daarnaast krijg je tips voor makkelijke, gezonde én lekkere recepten. Want gezond en lekker eten gaat heel goed samen!

 • Hoeveel kan ik afvallen?

Het aantal kilo’s dat je kunt verliezen tijdens het programma verschilt natuurlijk per persoon. Het is afhankelijk van onder andere jouw:
– motivatie en inzet
– huidige gewicht

Dit kun je overleggen met de voedingscoach. Mocht je meer gewicht willen verliezen dan mogelijk is tijdens het programma kun je natuurlijk na afloop doorgaan met je plan. Ook is er een vervolgtraject met de voedingsdeskundige mogelijk.

 • Wie kan er meedoen aan Hoe fit is Schuytgraaf?

Alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar mogen zich inschrijven voor de challenge. Wij nemen contact met je op en adviseren je in hoeverre het programma geschikt is voor jou. Je hoeft geen lid te zijn van een sportschool om mee te mogen doen.

 • Wat zijn de kosten?

€ 150               |          Standaardtarief (exclusief eGym abonnement.

En wat krijg je daar nu allemaal voor? Hoe fit is Schuytgraaf nog één keer op een rij:

 • Sporten / bewegen met persoonlijk begeleiding bij Everyday Fit
  Effectieve training in 30 minuten door het revolutionaire eGym concept klik hier
 • 3 lichaamsanalyses, bloedrukmetingen en een meting van de rusthartslag
 • Intakegesprek (60 min.) met de voedingsdeskundige
 • 2 evaluatiegesprekken met de voedingsdeskundige (2x 30 min.)
 • Persoonlijk voedingsadvies
 • Onbeperkt Whatsapp coaching voedingsdeskundige (advies, feedback en coaching vragen op elk moment v/d dag, antwoord binnen 48 uur)
 • Makkelijke en gezonde recepten
 • Praktische tips om gewichtsverlies te realiseren én vol te houden
 • En natuurlijk jouw behaalde gewichtsverlies en het daar bijbehorende goede gevoel!
 • Optioneel: persoonlijk vervolgtraject na de challenge
 • Kan ik tussentijds stoppen met het programma?

Als jij besluit om mee te doen schrijf je je in voor het volledige programma van 3 kalendermaanden. Dit is om te garanderen dat wij jou alle informatie en begeleiding kunnen aanbieden. Ook werkt dit als stok achter de deur. Ga jij ervoor in januari 2019?

Aanmelden? Je antwoord niet gevonden?

Vul hieronder je gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Aanmelden – Hoe fit is Schuytgraaf?