Bij Everyday Fit: hardlooptrainingen

Hardlooptraining

Heb je zelf al meerdere keren geprobeerd om te gaan hardlopen en wil het maar niet lukken? Everyday Fit biedt een hardlooptraining voor beginners aan. Het doel is om binnen 12 weken 30 minuten aaneengesloten te kunnen hardlopen op je eigen tempo.

Elke maandagavond verzamelen we om 19:30 uur bij Sportpark Schuytgraaf. We gaan trainen op en rondom sportpark Schuytgraaf. Naarmate de trainingen vorderen zullen wij ook door de wijk Schuytgraaf gaan hardlopen. De training is om 20:30 uur afgelopen.

Om goed en rustig op te bouwen krijg je van ons een schema. Je wordt volledig gecoacht door een professionele trainer. Op deze manier heb je minder kans blessures.
Je start bijvoorbeeld met maar drie keer twee minuten. Dat lijkt heel weinig maar kan voor een beginnend hardloper al behoorlijk pittig zijn. Bij het schema zit ook een training die je thuis kunt volgen.

Naast hardlopen gaan we ook aan de slag met kracht oefeningen en loopscholing. Loopscholing zijn oefeningen t.b.v. het verbeteren van de looptechniek, denk hierbij aan houding, armpostie, pasfreqeuntie, balansoefeningen, bewegingsoefeningen, snelheidsoefeningen en div loopoefeningen (zweefpas,pendelpas, tripling, skipping etc).

Hardloop training voor ‘recreatieve’ gevorderden

Ben je al gevorderd? Ook dan kun je een training bij ons volgen.

Opgeven

Wil je meer informatie of jezelf opgeven? Vul dan onderstaand formulier in of bel ons op 085 130 2369

Ik wil mij graag opgeven en/of ontvang graag vrijblijvend informatie over de hardloop trainingen