Waarom Fysiotherapie?

Last van een vervelende blessure? Of andere klachten die je ervan weerhouden voluit te sporten? Een fysiotherapeut kan je klachten verhelpen of – als dat niet mogelijk is – je helpen beter te functioneren. Met een van de 2 Fysiotherapeuten waarmee Everyday Fit samenwerkt leer je sporten op een gezonde en verantwoorde manier. Beide Fysiotherapeuten zijn op afspraak te bereiken en staan klaar om je te adviseren, begeleiden en behandelen.

Voor wie is fysiotherapie bedoeld?

Er zijn veel situaties te bedenken waarin een fysiotherapeut, gespecialiseerd in sport, uitkomst biedt. Bijvoorbeeld bij blessures aan de spieren, gewrichten, banden en pezen. Ook bij minder voor de hand liggende klachten zoals ademhalingsproblemen en functiestoornissen aan de longen of het hart, kan het goed zijn eens te kijken wat een fysiotherapeut kan betekenen. Het belangrijkste doel van de vakkundige fysiotherapeuten waarmee Everyday Fit samenwerkt is om jou te helpen op een veilige manier aan je gezondheid te werken binnen onze club.

Fysiotherapie bij Everyday Fit

De beide Fysiotherapeuten waarmee Everyday Fit samenwerkt zijn vakkundig en gediplomeerd. Zij kunnen je adviseren of een behandeling wel of niet binnen je verzekering valt. Onze fysiotherapieservice is gericht op een goede begeleiding bij het sporten. Samen met een van de fysiotherapeuten stel je tijdens een intake een persoonlijk plan op. Hoe dat plan eruit ziet, hangt volledig af van de oorzaak van je klachten. Je kunt je voorstellen dat een sportblessure om een andere behandeling vraagt dan een revalidatie na een operatie of chronische klachten. Zodra de fysiotherapeut in kaart heeft wat de beste behandelmethode is voor jou, krijg je ook een indicatie van het aantal behandelingen.