Fysio Fit Training, een samenwerking tussen Everyday Fit en Fysiotherapie Rosinga.

Elke dinsdag- en vrijdagmiddag van 13:00 tot 14:00

Lekker sporten in een rustige en ontspannen omgeving? onder deskundige begeleiding? Dan is Everyday Fit het juiste adres voor jou.

Everyday Fit en Fysiotherapie Rosinga, beide gevestigd op Sportpark Schuytgraaf in Arnhem Zuid, laten jou verantwoord bewegen in een ontspannende, rustige omgeving op jouw eigen niveau.

Verantwoord bewegen draagt bij aan een goede gezondheid en een algeheel welbevinden.

Fysio Fit bij Everyday Fit en Rosinga Fysiotherapie is een individueel trainingsprogramma dat medisch wordt begeleid door een fysiotherapeut ter verbetering van de algehele conditie en spierkracht. De Fysio Fit trainingen duren 1 uur, iedere deelnemer traint op zijn/haar eigen niveau, in een ontspannen sfeer en op de modernste apparatuur. De groepen zijn klein, 4-8 personen, zodat er veel tijd is voor individuele aandacht en geen wachttijden ontstaan bij de apparaten. Na een uitgebreide intake ontvang je een persoonlijk trainingsprogramma. Tijdens de Fysio Fit trainingen met begeleiding is er altijd een enthousiaste fysiotherapeut in de trainingsruimte aanwezig. Deze fysiotherapeut kan je adviseren en vragen beantwoorden. Wij zijn ervoor je deskundig te begeleiden en met plezier te laten bewegen.Naast de trainingen in een groep met begeleiding is er ook een mogelijkheid tot 1 of meerdere “vrije training(en)” per week. Je kunt dan nog een keer, zonder begeleiding, zelfstandig komen trainen. De tijden vind je onderaan deze pagina.

Fysio Fit, voor wie is het geschikt?

als u meer wilt gaan bewegen.
als u een bewegingsbeperking of blessure heeft.
als u overgewicht heeft en hier iets aan wilt doen.
als u conditie, lenigheid en kracht wilt verbeteren.
als u lichamelijke klachten wilt voorkomen.
als onderhoud na een fysiotherapeutische behandeling.
Voor meer informatie ben je van harte welkom op de club, wij helpen je graag.

Hieronder kun je je gegevens invullen voor meer informatie en/of kennismaking met Fysio Fit