55+ Fitness iedere woensdag ochtend van 10:00 tot 11:00 uur

Naarmate u ouder wordt, verandert uw lichaam. Deze veranderingen in uw lichaam zorgen ervoor dat u steeds meer moeite kunt krijgen met bijvoorbeeld:
– Balans
– Uithoudingsvermogen
– Reactievermogen
– Mobiliteit
– Spierkracht

Ook gewichtstoename en een grotere kans op (chronische) klachten horen bij het ouder worden.

Al deze aspecten kunnen ervoor zorgen dat u in steeds grotere mate moeite krijgt met het uitvoeren van algemene dagelijkste activiteiten.

Voor 55-plussers heeft Everyday Fit een speciaal trainingsprogramma opgesteld, waarin gewerkt wordt aan balans en evenwicht, het voorkomen van blessures en het verbeteren van de algemene conditie.

Door dit programma zult u merken dat u zich fitter gaat voelen, meer energie krijgt en minder moeite krijgt met het uitvoeren van algemene dagelijkse activiteiten.

Persoonlijke afstemming
Voor het persoonlijk afstemmen van uw trainingsprogramma wordt bij Everyday Fit een uitgebreide intake en fitheidstest afgenomen. Tijdens deze intake kunt u aangeven wat uw doelstellingen en eventuele klachten zijn. Bovendien wordt uw algemene conditie en belastbaarheid gemeten.

Het is erg belangrijk dat er een goede intake plaatsvindt, zodat u precies op de juiste weerstand traint. Trainen op de juiste weerstand voorkomt blessures en zorgt ervoor dat u de beste resultaten boekt.

Aantoonbare resultaten
Om de drie maanden herhalen wij de Everyday Fit fitheidstest. Op deze manier kunnen we uw gezondheid goed in de gaten houden en kunnen wij duidelijk laten zien welke resultaten u heeft geboekt. Na elke fitheidstest krijgt u een nieuw trainingsschema. Dit houdt de training afwisselend, leuk en effectief.

Trainen met klachten
Indien u (chronische) klachten heeft is het vaak mogelijk en zelfs verstandig om te gaan sporten, mits het onder goede begeleiding gebeurt. Zie voor onze werkwijze de personal coach klik hier

Klik hier om u direct in te schrijven voor de 55+ fitness