eGym-Cirkel: Fit & Vitaal in 30 minuten mét tevredenheidsgarantie!

De eGym is te allen tijde beschikbaar tijdens onze openingstijden. Je bent dus niet gebonden aan bepaalde tijden.

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Maak kennis met de eGym-Cirkel bij Everyday Fit. Niet goed? Geld-Terug-Garantie!

Wat is de eGym-Cirkel?
De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

Waarom trainen op de eGym-Cirkel?
Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke chipkaart;
Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week;
Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat;
Fit & Vitaal in 30 minuten!
Geld-Terug-Garantie!
Je hebt een ‘Niet goed? Geld-Terug-Garantie!’ op de eGym-Cirkel. Bij de 24e training kun je kiezen: jouw lidmaatschap loopt door, of je vraagt je geld terug. Vraag naar de voorwaarden bij ons op de club.

Ervaar eGym zelf en boek een gratis proeftraining!
Je kunt bij Everyday Fit gratis kennismaken met de eGym-Cirkel. Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor het inplannen van een gratis proeftraining.