De draad maar weer oppakken….

Toen ik tegen mijn website bouwer zei: doe er een pagina in waarin ik kan bloggen. Zei hij: je moet wel minimaal wekelijks bloggen anders slaat het nergens op. Nou na een paar blogs verder sloeg het dus ook nergens op. Volledig gestopt met schrijven, maar hoewel ik het probeer merk ik; ik ben geen superwoman. Naast mijn gezin, vorige baan, was ik druk met het opzetten van Everyday Fit. Ik merkte dat ik teveel ballen probeerde hoog te houden. Nu heb ik wel een aantal ambities, maar jongleur in het circus is nooit bij mij opgekomen. Dus bloggen laten varen. Ook eigenlijk wel mijn doel om op het podium te staan.
Maar waar mijn club voor staat: dream it, wish it, do it…..daar moet ik toch ook achter staan?! Dus mijn droom, mijn wens, dat ga ik doen.
Sinds de club geopend is, zo lekker dichtbij huis, heb ik meer trainingsmomenten weten te creëren. Dromen moeten niet stoppen….die moet je volgen. Wat iedereen ook zegt! Het is jou leven, zijn jou dromen! Go for it✌️
Dus ik heb met ons online fitness platform Virtuagym weer een nieuw schema voor voeding en training opgesteld.
En zo af en toe wordt ik gebeuld door mijn personal trainer Daniel Schepers. Waarom heb je als trainer een personal trainer wordt mij wel eens gevraagd? Om de simpele reden dat je dan toch echt een paar tandjes er bij doet. En ook op samen te sparren over de optimale training. Ik heb nog 74 dagen! En meer gemotiveerd dan ooit!