Bootcamp en Buitentrainingen bij Everyday Fit op een unieke locatie

Buitentraining is een goede en krachtige workout welke, op ons geweldig omringde buitenterrein, verzorgd wordt door onze zeer ervaren outdoor trainers Henry Kok en Ezimar Amukwamam. Wij bieden dit aan voor iedereen. Je kan altijd instromen. Onze trainer past de oefeningen zo toe dat iedereen op elke niveau mee kan doen!

Buitentraining is de ideale workout die je uithoudingsvermogen, kracht, lenigheid, snelheid en doorzettingsvermogen verhoogt. We stimuleren je fysiek maar tijdens de training word je ook mentaal getest. Kortom een ideale combinatie om af te vallen, je lichaam te versterken en je zelfvertrouwen een boost te geven.
De buitentraining heeft een hoge fun factor en is uitdagend.

De ideale combinatie van cardio- en krachttraining

Doordat de bootcamp training snelle afwisselingen heeft van cardio en kracht is dit de ideale manier om af te vallen. Doordat je kracht en uithoudingsvermogen toeneemt zit je weer lekker in je vel en krijg je meer energie. Bootcamp is dus een zeer effectieve manier om af te vallen en jezelf energieker te voelen!

De voordelen van buiten

Doordat je buiten traint heb je de mogelijkheid om af te wisselen met veel trainingsvormen. Bijna alles wat je tegenkomt is wel te gebruiken als oefening, je kunt het zo gek niet bedenken! Door veel buiten te zijn vangt je lichaam tevens meer licht op dan binnen trainen, hierdoor is de kans op winterdepressies of een dipje richting de winter aanzienlijk minder. Er komen natuurlijk veel verschillende oefeningen voor, bijvoorbeeld: Circuit, Balans- en stabiliteitsoefeningen, Fitness games, snelheidstrainingen, groepsoefeningen maar ook alleen. Wil jij ook genieten van het mooie Hollandse weer. Schroom niet en……

De Bootcamp wordt gegeven op:

Woensdag

09.00 – 10.00

19.00 – 20.00

Zaterdag

09.30 – 10.30

Nu direct online inschrijven via ons inschrijfformulier.