Bootcamp en Buitentrainingen bij Everyday Fit op een unieke locatie

De Bootcamp training gaat weer van start!

De Bootcamp training bestaat uit snelle afwisselingen van cardio en kracht waardoor dit de ideale manier is om af te vallen. Doordat je kracht en uithoudingsvermogen toeneemt zit je weer lekker in je vel en krijg je meer energie. Bootcamp is dus een zeer effectieve manier om af te vallen en jezelf energieker te voelen!

De trainingen zullen elke zaterdag om 09.00 uur plaatsvinden bij Everyday Fit Schuytgraaf.

Buitentraining is een goede en krachtige workout welke, op ons geweldig omringde buitenterrein, verzorgd wordt door onze zeer ervaren outdoor trainer Henry Kok. Wij bieden dit aan voor iedereen. Je kan altijd instromen. Onze trainer past de oefeningen zo toe dat iedereen op elke niveau mee kan doen!

Buitentraining is de ideale workout die je uithoudingsvermogen, kracht, lenigheid, snelheid en doorzettingsvermogen verhoogt. We stimuleren je fysiek maar tijdens de training word je ook mentaal getest. Kortom een ideale combinatie om af te vallen, je lichaam te versterken en je zelfvertrouwen een boost te geven.
De buitentraining heeft een hoge fun factor en is uitdagend.

De ideale combinatie van cardio- en krachttraining

Doordat de bootcamp training snelle afwisselingen heeft van cardio en kracht is dit de ideale manier om af te vallen. Doordat je kracht en uithoudingsvermogen toeneemt zit je weer lekker in je vel en krijg je meer energie. Bootcamp is dus een zeer effectieve manier om af te vallen en jezelf energieker te voelen!

Meld je nu aan voor de Bootcamp!