Goed nieuws voor Arnhem! Everyday Fit lanceert een nieuw trainingsprogramma speciaal ontwikkeld voor mensen met diabetes type 2!

Wist u dat ruim 1,2 miljoen mensen in Nederland diabetes hebben en dat 90% daarvan diabetes type 2 heeft? En dat maar liefst 166 nieuwe mensen per dag te horen krijgen dat ze diabetes hebben?

Deze aantallen zijn de laatste jaren helaas stijgende en zelfs zo erg dat 1/3 van de huidige volwassen Nederlanders ooit diabetes type 2 krijgt! Om deze ontwikkeling tegen te gaan start Everyday Fit met een uniek nieuw trainingsprogramma, wat speciaal is ontwikkeld voor mensen met diabetes type 2, te weten ‘Metabolic Fit’.

Dit unieke trainingsprogramma is gebaseerd en ontwikkeld naar aanleiding van de insteek en de resultaten van een Duitse diabetesstudie. Binnen het programma ‘Metabolic Fit’ staat spiertraining op basis van krachtuithoudingsvermogen centraal, omdat wetenschappelijk onderzoek aantoont dat dit een zeer effectieve methode is om de bloedsuikerspiegel te reguleren.

Het programma duurt 12 weken en is specifiek ontwikkeld voor mensen met diabetes type 2, maar is tevens zeer geschikt voor mensen tussen de 35 en 65 jaar die al langere tijd niet gesport hebben. Wegens de intensieve begeleiding zijn er slechts 40 deelnameplaatsen beschikbaar, dus wees er op tijd bij.

Meld je nu eenmalig aan voor de introductie aanbieding van 99,95 euro i.p.v 149 euro voor 12 weken!

Daarnaast bieden wij u optioneel een mogelijkheid voor een speciaal persoonlijk voedingsadvies op maat door onze diëtist Maus Smeets.

Maus is diëtist van What About Food en heeft een master’s degree in Nutrition and Health. De titel diëtist is beschermd en daarom is de diëtist dé specialist op gebied van voeding, zowel bij ziekte als gezondheid.

Wegens de speciale professionele begeleiding zijn er slechts 40 deelnameplaatsen beschikbaar, dus wees er op tijd bij.

Aanmelden Metabolic Fit